Aranysárkány Vendéglő

A hely, ahol az evés-ivás bizalmi dolog. Kutyabarát hely ;-)
Saját étlapunk
Asztal foglalása

Magyarország első, privát-maszek vendéglője.

Az Aranysárkányt, Magyarország első privát vendéglőjét
Máhr Attila alapította Szentendrén 1977-ben. 

Az elnevezés a város szerb múltjára, a szerbek védőszentjére, Sárkányölő Szent-Györgyre utal. A Fő tértől felfelé a szűk, menedékes, kis utcán, jobbra az első ház, megismerni a cégérről. A vendéglő hangulata nyitás óta semmit nem változott.

A betérő vendéget a ferde falú padlástérben kialakított, több mint 200 éves szőlőpréssel elválasztott látványkonyha fogadja. A konyha ilyen elrendezése a vendéglős ötlete volt, mivel õ azt vallja: az evés-ivás bizalmi dolog. Itt minden a vendég szeme láttára készül. Az étlap gerincét a hagyományokat követő mai magyar konyha és a ház specialitásainak ötvözete adja. Az év közbeni rendezvények szorosan kapcsolódnak ahhoz a 22 történelmi borvidékhez, amely a közel 50 féle borból álló borlap kínálatát adja.

A berendezés öreg darabjait a régiségekhez értő szem válogatta.

A légkondicionált vendégtér 50 vendéget fogad be, A vendéglő alkalmas családi események, cég-rendezvények, és egyéb programok megrendezésére is. Az Aranysárkány manapság ritka tradíciót példáz: az alapító Máhr Attila már 1991 óta dolgozik együtt fiával, ifj. Máhr Attilával, akinek remélhetőleg követője is akadt már, legifjabb Máhr Attila személyében.

Házhozszállítás kizárólag Szentendrén belül

Rólunk

Házhozszállítás kizárólag Szentendrén belül

Rendeljen házhoz az alábbi linken:

Find Out More

fizetési lehetőségek

Banki átutalás
Készpénz
SZÉP kártya
Hitelkártya

Nyitvatartási idő

Zárva vagyunk

Konyha nyitvatartása 

Twitter_Logo_Blue